A Sinus-Networks Kft. technikai blogja

Sinus Hullám - Távközlés és Hálózat

"Atombiztos" multipont adatátvitel 5GHz-en - InfiNet Wireless

2015. január 08. - Povázsai Laci

Az 5GHz-es sáv felhasználása meglehetősen hétköznapi dolognak tekinthető napjainkban. Internet szolgáltatók, biztonság technikai cégek, informatikai vállalkozások mind ismerik és használják ezt a technológiát.

Pont ez a "baj" vele. Ha valahol létre kell hozni egy olyan hálózatot, ami bármilyen körülmények ellenére üzembiztos és képes magas sávszélességű adat továbbításra, akkor leginkább a licencelt frekvenciák jutnak az eszünkbe, ami nem rossz választás, főleg ha végtelen költségvetésünk van.

img_8676.jpg

Az InfiNet Wirless pont-multipont család 2014-ben több helyen is bizonyított hazánkban, többek között a kaposvári térfigyelő rendszerben, ahol a hálózat több mint 50%-át építették fel belőle, de több internet szolgáltató is üzembe helyezett ilyen rendszert bérelt vonali ügyfelek kiszolgálására.

A körülmények mindenhol ugyanazok voltak: városi környezet, telített 5GHz-es spektrummal, természetesen az elvárások ettől függetlenül magasak voltak minden esetben: az elvárható legnagyobb sávszélesség.

Az InfiNet Wireless multipont rendszere közel 200Mbit/s szektor kapacitást biztosított a legzordabb viszonyok mellett is.

Ismerjétek meg hát ti is ennek a rendszernek az elemeit a bemutató videónkból:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sinushullam.blog.hu/api/trackback/id/tr277052885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása