A Sinus-Networks Kft. technikai blogja

Sinus Hullám - Távközlés és Hálózat

Amikor minden más letérdel: Altai Super WiFi tesztek Pécsett (videó)

2015. május 06. - Povázsai Laci

Nemrég készítettünk pár bejegyzést és videókat arról, hogy megérkeztek az Altai új termékei és hamarosan leteszteljük őket. Nos ez részben elmaradt. Miért? Mert az élet a legtöbbször felülírja az elképzeléseket, ezúttal egy telefon hívás képében történt mindez, amit a Pécs-Mikro csapatától kaptunk. Megkérdezték, hogy szeretnénk-e részt venni egy igazán komoly tesztben Pécsett. Naná! Mi a feladat?

p1070123.JPG

"Lesz pár rendezvény a főtéren, no meg a Pécsi Egyetemi Napok..." - hangzott a válasz és hamarosan le is küldtük a frissen ropogósan érkezett Altai berendezéseket, hogy minél előbb munkára legyenek fogva. Nagyon megörültünk, mert ez volt az első eset, hogy végre kipróbáljuk a nagyvasakat (A2, A8) is, hiszen ezeknek fekszik igazán a sok kliens (volt amelyik 130-at is kiszolgált egy időben!) és a nagy kiterjedésű helyszínek. Nem kellett csalódnunk, mindegyik eszköz kiállta a próbát. Hogyan? Kiderül az alábbi videóból:

 

Ha pedig még több technikai részletre vagytok kíváncsiak, akkor nézzétek meg a Pécs-Mikró műszaki igazgatójával, Pánics Róberttel készített interjúnkat, aki érdemben kifejti a megvalósítás mikéntjét.

Bővebb információkért látogass el a weboldalunkra, vagy pedig fordulj Povázsai Laci kollégánkhoz.

Ezúton is köszönjük az együttműködést az egész pécsi csapatnak!

Linkek:


www.pecs-mikro.hu
www.weyland-yutani.hu
www.pecsiegyeteminapok.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sinushullam.blog.hu/api/trackback/id/tr257434714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása